Home KRYESORE Sarkazma e Edi Oges per Klan Tv dhe Top Channel

Sarkazma e Edi Oges per Klan Tv dhe Top Channel

Gazetari Edi Oga, ndersa po sheh dy emisionet me te ndjekur televiziv, nuk e kursen sarkazmen per politikat redaksionale te dy kanaleve me te ndjekur televiziv. Te dy emisionet po trajtojne tani te njejten teme: Avioni i rrezuar ne Ishem dhe Kanabisi ne Shqiperi.

Ja cfare shkruan Edi Oga:

“Kush dëshiron të besojë se avioni nuk ka ardhur për drogë, të shohë në Top… kush dëshiron të besojë të kundërtën, të shohë në Klan… kush ka mundësi të largohet nga ky vend që tani, natën për gjithë natën, le të niset…!”

Share: