Home KRYESORE Shqiptarja 16-vjeçare arratiset me dashnorin 40-vjeçar me 4 fëmijë, e kërkon gjithë...

Shqiptarja 16-vjeçare arratiset me dashnorin 40-vjeçar me 4 fëmijë, e kërkon gjithë Greqia

Nje 16-vjeçare shqiptare le te dashurin e saj dhe arratiset me dashnorin 40 vjeç me 4 femije në Zakinthos. “Nuk hap telefonin. Helen Basilari. Nuk komunikon as me familjen, e cila ka shkuar në polici.

I dashuri i saj, Vasilis Spyropoulos thotë se është larguar në orën 11:00 të dielës bashke me vajzen time 7-vjeçare që kisha nga martesa e parë. I ka folur nje shqiptare, ka marrë çantë dhe ka hipur në një Hyundai drejt ishullit të Zakinthosit”.

Ne media dhe policia per e kerkojne ne vazhdimesi por pa rezultat…

Share: