Home KRYESORE Dule: Hipokrizia e Ramës pa tavan, kur është për qëndrimin në pushtet!

Dule: Hipokrizia e Ramës pa tavan, kur është për qëndrimin në pushtet!

Kryetari i Partisë për Bashkimin e të Drejtave të Njeriut, Vangjel Dule e quajti “hipokrit” kryeministrin Edi Rama për qëndrimet e shpallur se ai ka marrë përsipër të bëjë ndryshimin kur askush nuk e bëri për 25 vjet.

Për zotin Dule, te kryeministri hipokrizia është pa tavan, sepse ai ësnhtë njeriu më i pushtetshëm në Shqipëri në çdo nivel.

Deputetei Dule kujtoi gjithashtu se Shqipëria është mbuluar nga kanabisi dhe trafiku i drogës me çdo formë dhe se ligji për mbetjet shndërroi opozitarët e djeshëm në pushtetarë të sotëm.

Share: