Home KRYESORE Dy dokumente te pranimit te Nexhmije Hoxhes në Partinë Fashiste

Dy dokumente te pranimit te Nexhmije Hoxhes në Partinë Fashiste

Nga Kastriot Dervishi

Bashkëlidhur nga e njëjta praktikë dokumentare që lidhej me pranimin në Partinë Fashiste të zonjushës Nexhmije Xhuglini në nëntor 1941, dy dokumente: njëri që lidhet me vërtetimin e fotografisë dhe nënshkrimit përpara noterit dhe tjetri i Prefekturës së Tiranës që vërteton se zonjusha kishte “sjellje të mira politike dhe morale”.

Në ditet e tjera një dokument tjetër vërtetues pse ishin fashistë të gjithë personat që punonin në administratë në atë kohë.

nexhmija-anetare-e-partise-fashiste

Share: