Home KRYESORE Ja si Rama i uron “Suksese në jetë” Beqajt…

Ja si Rama i uron “Suksese në jetë” Beqajt…

Nuk kishte si të mungonte krijmtaria e artitistit Bujar Kapexhiu pas shprehjes së ministrit Ilir Beqaj.

Ai i uroi “suksese në jetë” në mënyrë ironike vartësit të tij në Tropojë, Çlirim Hajdarmataj, duke e pushuar nga puna për shkak se nuk shkoi në një mbledhje partie.

Por kësaj radhe Kapexhiu vë në lojë kryeministrin Rama dhe ministrin Beqaj.

“Të uroj suksese në jetë”, i thotë Rama – Beqajt, me shprehjen simbol të kreut të Shëndetësisë.

Share: