Home KRYESORE Njeriu më inteligjent në botë rrëfen të vërteten e Donald Trump

Njeriu më inteligjent në botë rrëfen të vërteten e Donald Trump

Ja komenti i Stephen Hawking, njeriut më inteligjent në bote per zgjedhjen Donald Trump, president të SHBA-ve.

“Si e shpjegoj popullaritetin e Donald Trump?”. Përgjigjja është një dhe e qartë. “Ky është një nga misteret më të mëdha të origjinës së Universit”. Batutën e ka bërë në një intervistë për televizionin britanik Itv ku ka shtuar. “Është një demagog që përmbledh instiktet më të ulëta të zgjedhësve” – tha ai.

Share: