Home KRYESORE Rama: As do ju pyesim më do vazhdojmë të japim koncesione

Rama: As do ju pyesim më do vazhdojmë të japim koncesione

Pasi ka dëgjuar debatin Blushi, Ahmetaj, Braçe kryeministri është ngritur në tribunën e parlamentit për të mbrojtur politikën e tij të koncesioneve PPP.

Dukej qartë se zemërimi i tij i drejtohej deputetit Blushi, njeriun që i shet të varfërve Libra, që flet për minimumin jetik, që përgjërohet për të pambrojturit. Por në këtë shpërthim e sipër Rama nuk e ka shmangur dot arrogancën duke deklaruar përpara deputetëve se ai do të vazhdojë të japër para për klientët e tij përmes koncesioneve. “Ne do të vazhdojmë me politikën e koncesioneve” tha ai.

Kjo mund te merret edhe si pergjigje ndaj Opozites qe koncesionet si ato të shëndetësisë, për Check Up, Sterilizim, Dializë janë fshikulluar fort nga vete opozita dhe media investigative si Birn.

Share: