Home KRYESORE Alarm për bombë në Moskë, evakuohen 3 stacione trenash

Alarm për bombë në Moskë, evakuohen 3 stacione trenash

Policia ruse ka evakuar 3 stacione trenash në Moskë pas disa alarmeve për bombë. Nga stacionet janë larguar rreth 3.000 persona.

Agjencia e lajmeve TASS thotë se policia po kontrollon stacionet hekurudhore, Kazansky, Leningradsky dhe Yaroslavsky.

Paniku ne Moske pas betes se Aleppo konsideruar e fituar tashme nga Moska po behet gjithnje e me prezent.

Share: