Home KRYESORE Publikohet për herë të parë video e përdhunimeve në Gjermani

Publikohet për herë të parë video e përdhunimeve në Gjermani

Meshkuj të çmendur deri në ekstazë, femra që bërtasin duke qarë, kjo është panorama e videos të mëposhtme të publikuar nga Daily Mail e cila tregon përdhunimet e një viti më parë në Këln të Gjermanisë.

Kjo video është bërë për herë të parë publike dhe tregon se këto sulme u bënë nga emigrantët, të cilët siç duket po sulmojnë femrat gjermanë, ndërsa ato bërtasin të frikësuara që të mos preken.

Share: