Home KRYESORE Del ligji, burg për tradhetinë! Woau! Mendimi juaj?

Del ligji, burg për tradhetinë! Woau! Mendimi juaj?

Miratohet ligji që parashikon burgim deri në tre vjet për ata që tradhtojnë partnerin e tyre. Direktiva Gjyqësore është pjesë e planit “Fake Family”, thelbi i të cilit është mbrojtja absolute e familjes, dhe të të drejtave absolute, të të gjitha pjestarëve kryesorë të familjes: “Dukej masa e duhur për ata që shkrijnë lidhjen e martesës, pas lidhjes së kontratës.

Me pak fjalë, ju nuk mund të vini në rrezik jetën e familjes dhe shëndetin e mirë të pjestarëve vetëm për një defekt formale. Sigurisht, është e drejtë që çdokush të merr përgjegjësitë e veta, edhe për shkak se, si në të gjitha fushat, të cilat kush gabon paguan, veçanërisht dhe në çështjet familjare ky rregull duhet të zbatohet në mënyrë të drejtë. “

Fjalë të ashpra ato të zëdhënësit të “fake family” që vrasin gratë dhe burrat e tradhëtuar. Shumë njerëz janë ankuar në lidhje me ligjin, por ligji ka vendosur shumë më tepër, thotë filozofi i familjes Mariano Inthecildri, sepse,ai është masë e drejtë për të mbrojtur fëmijët të cilët shpesh vuajnë tradhtitë.

Pra, kjo do të jetë më e mira për të gjithë të kandidojë për të kërkuar mbrojtje në mënyrë që të mos rrezikojnë, pra, ky ligj i ri do të hyjë në fuqi në maj dhe që do të ndikojë në situatat e veçanta që lindin për familjet në situata të ndryshme.

Si u mor një masë sanksionuese kaq e rënd për tradhtinë? A jeni dakord apo jo? Ju lutem na tregoni në komente, është duke hyrë një epokë të re, dhe ndoshta nuk do të jetë e lehtë për të gjithë që të përshtaten me ligjin e ri.

Share: