Home KRYESORE Donald Trump flet për Kosovën:

Donald Trump flet për Kosovën:

Teksa mediat serbe po i bënin qejfin vetes së tyre dhe po i vardiseshin presidentit amerikan Donald Trump, sikur ai ka thënë se populli serb është i mrekullueshëm, një tjetër reagim ka filluar të qarkullojë në rrjetet sociale dhe në disa media sociale.

Trump raportohet të ketë thënë se Kosova është e paprekshme nga çdo kërcënim dhe se ajo është e garantuar nga përkrahja amerikane, njofton Gazeta New Born.

Share: