Home QASJE QE BEN LAJM Janet Jackson është bërë myslimane?

Janet Jackson është bërë myslimane?

Duket se Janet Jackson është kthyer në myslimane. Mediat amerikane raportojnë se këtë vendim ajo e ka marrë para se të sillte në jetë djalin e saj, Eissa.

Ylli i popit, e cila është martuar me Wissam Al Mana solli në jetë në moshën 50-vjeçare fëmijën e saj të parë. Ajo dhe fëmija gëzojnë shëndet të plotë.

Share: