Home KRYESORE Krijohet parti e re politike – Aleanca Popullore per Drejtesi.

Krijohet parti e re politike – Aleanca Popullore per Drejtesi.

Dje me daten 28 Janar 2017, ne Tirane u shpall krijimi i forces me te re politike ne Shqiperi- Aleanca Popullore per Drejtesi. Me kete rast i urojme suksese kësaj force politike te cilën do ta krahasoja me një “trandafil blu ne kopshtin e demokracise”.

Kryetar i APD u zgjodh Doktori i Shkencave Juridike z.Bilal Kola, i cili permes kontributit te tij do te sjell nje model te ri te politikanit, drejtuesit aq te domosdoshem per te ardhmen e vendit tonë.

Ka lindur dhe eshte rritur ne internim ne Saver te Lushnjes, i shkolluar ne Londer ne vitet 1994-1999 me mbeshtetjen e Gjeneralit Julian Emery -ish shefi i misionit Britanik gjate luftes dyte botërore ne mbeshtje te patriotëve nacionalistë shqiotarë.

Familja Kola eshte sakrifikuar ne breza per kombin.  Dr. Bilal Kola eshte me te gjitha cilësitë e larta te trasheguara nga familja, dhe atdheu yne,por njekohesisht bartës i te gjitha njohurive bashkekohore per ndertimin e nje Shqiperie te lire dhe demokratike sipas modeleve me te arrira perëndimore.

Share: