Home KRYESORE Madonna mund të arrestohet për kërcënim mbi familjen Trump.

Madonna mund të arrestohet për kërcënim mbi familjen Trump.

Mes mijëra gabimeve të thëna nga gojë protestuesish më 21 Janar në Washington DC, Madona e shfaqi veten si një “terroriste” e kohës.

Në një fjalim që shokoi shumë njerëz, duke përfshirë edhe fansat e saj, Madonna tha se ajo do të donte të bombardonte Presidentin Trump dhe familjen e tij.

“Jam e irrituar”, tha Maddona në një manifestim feminist  pas protestave në Washington. Në përpjekje për të justifikuar kërcënimin e saj të dhunshëm,a jo tha: “Po, unë ndjehem jashtë vetes dhe e shkelur, unë kam menduar një tmerr që të hedhim në erë Shtëpinë e Bardhë”- tha ajo.

Liberali  Britanik, jurist dhe komentator, Piers Morgan, në faqen Twitter postoi këtë shënim: “Kërcënimi publik për bomba mbi Shtëpinë e Bardhë është një sulm serioz terrorist. Madonna duhet të arrestohet.”

Share: