Home KRYESORE Nje apel për dashnoret e ministrave, drejtoreve dhe gjyqtareve!

Nje apel për dashnoret e ministrave, drejtoreve dhe gjyqtareve!

Nga Bujar Zhuri

Thirrje miqesore per ju dashnoret e politikaneve tane ,ministrave e deputeve te kesaj qeverie e te ketij parlamenti!

Ju drejtohem juve, dashnoreve te drejtoreve te administratave tona publike,te kryetareve te Bashkive apo komunave por edhe ju dashnoreve te gjykatesve dhe prokuroreve tane seks uritur!

Ju lutem te mendoni e gjykoni vetem nje cast;

Parate dhe luksin qe ua afrojne ky grup soji e sorollopesh vjen nga parate e vjedhura te ketij populli.

Jane parate e nenave, baballareve tuaj te vuajtur!

Jane djersa dhe mundi i vellezerve tuaj derdhur nder vite e siguruar me aq shume sakrifica.

Mendoni vetem.kaq se nuk jane parate nga djersa e tyre dhe peshtyeni ne emer te mundit te familjes apo te afermeve te familjes suaj!

Nese ju beni kete do te nderoni jo vetem veten por dhe familjen tuaj!

Share: