Home KRYESORE Nxitoni te firmosni, Peticionin “On Line” për lirimin e menje-hershem te Ramush...

Nxitoni te firmosni, Peticionin “On Line” për lirimin e menje-hershem te Ramush Haradinaj

Miq te Perqasje.com, lutemi firmosni këtë peticion ku i kërkohet qeverise Franceze te përshpejtoje procedurën për lirimin e Heroit te gjalle te Kosovës dhe gjithë shqiptareve te nderuarin për jete, Ramush Haradinaj.

“Qeveria Franceze duhet te kërkoje falje Ramush Haradinajt, familjeve te cilat humben te dashurit e tyre nga represioni gjakatar Serb. Arrestimi i Heroit tone eshte nje akt i pa precedent, ne kundërshtim flagrant me te drejtat dhe liritë e individit, te popujve qe aspirojnë për lirinë dhe demokracinë.” shkruan aktivisti i levizje sstudentore te vitit 1990 1991 sot presidenti i Dhome s Britanike te Tregetise Zenel Hoxha i cili mendon se Europa dhe bota duhet te kishte ndëshkuar Serbinë me te njëjtin standard qe u aplikua për nazistet 70 me parë (ose me ashpër.

Ky është një apel për politikanet shqiptare, te cilët me pa aftesite dhe veprimet e tyre prej kretenësh po demtojne çdo dite kauzën për te cilën u martirizuan 10-ra mijëra vëllezër dhe motra ne 100 vjet te pushtimit serb.

Sot kërkohet qe te gjithë shqiptaret te bashkohen ne rrugën drejt konsolidimit te plote te çështjes kombëtare dhe qytetaret duhet te tejkalojne politiken qe bene dhe llogari elektorale. Kombetarizmi dhe kauza e Kombit shkon pertej partive politike.

Ju ftojmë te firmosni on line tek ky link i Peticionit mbare Kombëtare për lirimin e menje-hershem te Ramush Haradinaj.

Share: