Home KRYESORE Plasin protesta të dhunshme në rrugët e Washington kundër Trump

Plasin protesta të dhunshme në rrugët e Washington kundër Trump

Protesta të dhunshme janë zhvilluar në rrugët e kryeqytetit Washingtonit para dhe pas ceremonisë së inaugurimit të Donald Trump si President i SHBA-ve.

Sipas Mediave mbi 100 persona janë arrestuar pas përplasjeve me policinë. Parada që nisi pas ceremonisë është mbajtur në masa të forta sigurie.

Share: