Home KRYESORE A do të ngujohet në çadra edhe Shkëlzen Berisha? Ja përgjigjja: (VIDEO)

A do të ngujohet në çadra edhe Shkëlzen Berisha? Ja përgjigjja: (VIDEO)

Që djali i sh-kryeministrit Sali Berisha ishte i pranishëm në protestë dhe pas saj bashkë me të motrën, Argitën, këtë e pamë të gjithë, por a do t’i bashkohet ai çadrave ku do të ngujohen protestuesit.

Ndërsa vijon të qendrojë aty, i pyetur nga gazetarja e News 24 , djali i ish-kryeministrit qesh dhe komenton: “Nuk jam unë organizatori i protestës, këtu jam i pranishëm si gjithë të tjerët”.

Media

Share: