Home KRYESORE Meta: Politika ka për detyrë t’ i zgjidhë problemet, jo t’i rëndojë

Meta: Politika ka për detyrë t’ i zgjidhë problemet, jo t’i rëndojë

Kryetari i LSI-së, Ilir Meta, mori pjesë në një takim me strukturat e Lëvizjes së Gruas për Integrim të qytetit të Lushnjes ku në fjalën përshëndetëse, tha se fuqizimi i gruas do të thotë fuqizim i familjes dhe se kjo është shumë e rëndësishme për shoqërinë tonë të tronditur gjatë këtyre 26 viteve nga trauma të mëdha sociale dhe ku nenvijezoi edhe njehere strategjine politike te LSI’se per negociata dhe lu lufte pa kompromis midis paleve

“Politika ka për detyrë t’ i zgjidhë problemet, t’i pakësojë ato dhe jo t’i shtojë dhe t’i rëndojë”, tha Meta ne kete takim.

Share: