Home KRYESORE Senatori Republikan McCain pergezon ministrin Bushati.

Senatori Republikan McCain pergezon ministrin Bushati.

Senatori Republikan McCain ka bërë në rrjetin social Twiiter në vijim të takimit me Ministrin BushatI: “Takim shumë i mirë me Ministrin e Jashtëm Ditmir  Bushati: Shqipëria është një mike e vërtetë dhe aleate e SHBA-ve, si edhe një demokraci krenare që po bën progres në rrugën e reformave”

Share: