Home KRYESORE Trump: Rusia për tetë vite “mundi” Obamën, e mori Krimenë

Trump: Rusia për tetë vite “mundi” Obamën, e mori Krimenë

Presidenti Shteteve të Bashkuara, Donald Trump para pak minutash ka lëshuar një deklaratë në rrjetin social Twitter. Në këtë status ai thotë se Rusia ka fituar mbi Ish-presidentin Obama, duke marr Krimenë dhe duke rritur prodhimin e raketave. Ai gjithashtu e quan Obamën të dobët!

trump per obamen

Share: