Home KRYESORE Merret i pandehur deputeti Alfred Peza

Merret i pandehur deputeti Alfred Peza

Merret i pandehur për “fshehje të ardhurash”, “pastrim parash” dhe ‘mos deklarim pasurie”, deputeti i PS-së Alfred Peza i cili është shfaqur ditën e sotme në Prokurori i shoqëruar nga avokati i mire njohur Ardian Visha. Mësohet se dosja e tij është dërguar në gjykatën e Lartë.

Më herët, pas kërkesës së Prokurorisë, Gjykata për Krime të Rënda vendosi sekuestro preventive ndaj aksioneve, në masën 1 %, me vlerë rreth 113 milionë lekë të reja, të gruas së deputetit Alfred Peza ne Banken Credins.

Share: