Home KRYESORE Rama-Basha: Televizionet të transmetojnë falas reklamat e partive politike?!

Rama-Basha: Televizionet të transmetojnë falas reklamat e partive politike?!

Marrëveshja Rama-Basha parashikon edhe një sërë ndryshimesh ligjore për zgjedhjet ne lidhje me Mediat. Së fundi raportohet se do të miratohet një ligj specifik që detyron televizionet në vend, përfshi edhe ato private, që të transmetojnë reklamat politike të partive gjatë fushatës elektorale pa pagese!

Ne fakt, s’ka ende shumë detaje rreth këtij projektligji që natyrisht nuk do të kalojë pa debate, pasi s’ka asnjë konsultim publik me grupet e interesit dhe duket qartazi qe eshte pergatitur ne heshtje qe askush te kete mundesi te reagoje!

Le te presim e shohim cfare do te ndodhe…

Share: