Home KRYESORE Rama: Skandal, në proceset e divorcit, gjykatat ua lënë fëmijët baballarëve

Rama: Skandal, në proceset e divorcit, gjykatat ua lënë fëmijët baballarëve

Kryeministri Edi Rama duke folur me banorë të Kasharit gjatë një takimi elektoral iu rikthye çështjes së gjykatave. Duke iu referuar shifrave, Kryeministri tha se, në shumicën e rasteve gjykatat ua kanë lënë fëmijët baballarëve gjatë proceseve të divorceve! Kryeministri ne detyre dhe tashme ne full time fushate elektorale, Rama e quajti skandal!

“E merr fëmijën ai dhe e çon tek gjyshja…duke e heq fëmijën nga nëna e vet. Këto janë gjykatat. Janë bë diktaturë. Janë diktatura më e egër në vend. Më 25 qershor votoni PS për të larguar gjyqtarët e korruptuar”, tha Rama…

Share: