Home KRYESORE Replikë e Lekë Mirakaj me Ilir Demalinë në lidhje me debatin rreth...

Replikë e Lekë Mirakaj me Ilir Demalinë në lidhje me debatin rreth akuzave për Lubonjën nga Kadare, Çili, Qemal Lame

Replikë e Lekë Mirakaj me Ilir Demalinë në lidhje me debatin rreth akuzave për Lubonjën nga Kadare, Çili, Qemal Lame shoqëruar me njëfaksmile të botuar në faqen tonë Përqasje
Lek Mirakaj A e ka lexu Henri Çili kete dokument?
· Reply · 1 · 2 hrs
Ilir Demalia
Ilir Demalia Lek, pêr akuzat, shpifjet dhe manipulimet që I ka ba Ismail Kadare Lubonjës nëpërmjet Çilit, kryehetuesit diktatures Qemal Lame dhe gelbazave tjera ish bashkupuntorë sigurimi, duhet tê kishit reagu ju shtresa e persekutume! Heshtêt. E rëndë dhe e turpshme.
Like · Reply · 3 · 2 hrs
Lek Mirakaj
Lek Mirakaj E ke gabim Ilir.Kam reagu dhe i jam vene atij Çilit.
Like · Reply · 32 mins
Ilir Demalia

Ilir Demalia Nuk e kam fjalën personalisht ke ju Lek Mirakaj, se i di qêndrimet tuaja dhe famijes tuej. E kisha që; bashkvuajtës të Lubonjës në Spaç e Burrel si Kurt Kola e.tc nuk doli kurrë një për ato akuza të pavërteta dhe të ulta kundër Lubonjës. Jo për të mbrojtur Lubonjën, i cili, ka përballuar vite birucash e torturash i vetëm, i spiunuar edhe nga bashkëvuajtës dhe i ridënuar prej akuzave të tyre! Kjo që e lënë sot vetëm Lubonjën, ështeë më rëndë se vetmia birucave.

Të shitur në liri, duke zhbërë integritetitn dhe dinjitetin e tyre dhe duke baltosur vuajtjen e tyre për të pëfituar nëpërmjet mitit të rremë Kadare që me ndihmën e shtetit dje dhe sot, financiarisht, politikisht, duke u paguar dhe manipuluar dhe europianet për Kadarenë si dje dhe sot, Spartak Ngjela, Visar Zhiti, Bashkim Shehu shkruajnë gjëra të krijuara nga fantazia tyre për ti sherbyer Kadaresë si “disident” dhe i “persekutuar” i regjimit diktatorial! Kjo që bëjnë këta si miq dhe bashkëvuajtës të Lubonjës me Kadarenë, është me e rëndë se ajo që bën Qemal Lame, Henri Çili, Mustafa Nano, Mero Baze që kanë qenë dhe janë si dje dhe sot në një llogore me Kadarenë në urrejtjen e njerëzve që ishin pushkatuar, burgosur, interrnuar kundër regjimit diktatorial.
Like · Reply · 7 mins

Share: