Home KRYESORE Dhurata e veçantë e Berishës për zëdhënësen Erla Mëhilli

Dhurata e veçantë e Berishës për zëdhënësen Erla Mëhilli

Erla Mëhilli, zëdhënësja e ish-kryeministrit Berisha e ka festuar sot 35-vjetorin e lindjes,  me një surprizë të veçantë.

Mes lumit të pafund të urimeve, ajo ka veçuar urimin special që ka marrë nga Berisha dhe zonja e tij, Liri Berisha.

 “Ne këto 35 vjet, 8 vite kam bashkëpunuar me SB. Ne këto vite me ka mësuar se vlera e një politikani te mire është mirënjohja për miqtë dhe bashkëpunëtoret!”- shkruan zëdhënësja Mehilli, duke postuar edhe dhuratën qe ka marre nga bashkëshortët Berisha.

Urimi i çiftit Berisha për Erlën Erles, nga zemra i urojme ditëlindjen, i urojme jete te gjate plot shëndet, gëzime, lumturi dhe suksese me te gjithë njerëzit e saj me te dashur. Me falënderime dhe mirënjohje për ndihmesën e çmuar! Gëzuar, Lili dhe Sali Berisha.

Share: