Home KRYESORE E pabesueshme: Gjetën portofolin me para dhe e dorëzuan !

E pabesueshme: Gjetën portofolin me para dhe e dorëzuan !

Një cift nga Ksamili ditën e sotme kanë kryer vertetë një akt qytetar, nga ato të cilat rrallë kemi patur rastin t`i dëgjojmë.

Cifti Mihasi ka gjetur një portofol me një shumë të konsiderueshme parash dhe dokumentash, por pavarësisht se kanë lexuar në Saranda Web njoftimin se personi që i kishte humbur kishte vendosur si shpërblim për kthimin e dokumentave mbajtjen e të gjithë shumës së parave, ata kanë telefonuar në Saranda Web dhe kanë njoftuar gjetjen e portofolit dhe gatishmërinë se do t`ia dorëzojnë portofolin me gjithcka ka patur brenda.

Para pak castesh personi që kishte humbur portofolin, një taksixhi i njohur në qytet, ka marrë në dorëzim nga cifti Mihasi portofolin me dokumenta dhe gjithë shumën e parave që kishte brenda.

Një veprim që fjala akt qytetar është shumë pak për ta vlerësuar./http://sarandaweb.net

Share: