Home KRYESORE Habit Elvana: Seksualitetin ia lë Çiljetës, unë jam për të kënduar (VIDEO)

Habit Elvana: Seksualitetin ia lë Çiljetës, unë jam për të kënduar (VIDEO)

Ishte viti 2009-të kur Elvana Gjata nuk donte që fansat e saj ta vlerësonin për seksualitetin, më tepër sesa për zërin e saj si këngëtare.

Ndonëse shumë gjëra kanë ndryshuar që atëherë dhe këtu nuk e kemi fjalën vetëm për pamjen e jashtme të Elvanës, disa fjalëve të saj ajo i ka qëndruar besnike.

E pyetur rreth të qenit provokative në një intervistë për RTV21 Elvana u përgjigj atëherë se preferonte t’ia linte vajzave, Çiljetës dhe Zajminës, seksualitetin e fortë. Ndërkohë që veten e shihte më tepër tek të shfaqurit sensuale.

Share: