Home KRYESORE Thjeshtësia si propagandë! Nga Ilir Demalia

Thjeshtësia si propagandë! Nga Ilir Demalia

Ka 20 ditë që Lulzim Basha del në fushatë po me të njëjtën këmishë, po me nje pal pantallona, e madje, po me të njëjtin rrip dhe të njëjtat këpucë!

Nuk janë të njëjtat se do ishin bëre telef…. por janë të njejtat si prerje, si model, si seri, si vetë partia dhe partite që imitojnë kryetarët. Dhe shoku Enver “rruhej” 20 herë me një brisk dhe i’a “arnonte” çorapet Nexhi!! Këta të sotmit as nuk krahasohen për luks e pasuri me Enverin!

Mjaftë me me këto lloj propagandash se keni dalë boje, sa herë vinë fushatat bëheni të “thjeshtë” të “dashur” dhe “mendoni” vetëm pë Shqipërinë dhe popullin qe ja keni fut Shqipërisë dhe popullit këto 27 vjet sa ka arrit aty ku nuk mban më me pshurripartizmin e bandave politike si krim ekonomik dhe politik e kombëtar.

Share: