Home KRYESORE Ylli Dylgjeri: Kryeministri nga ngriu dhe shkriu…

Ylli Dylgjeri: Kryeministri nga ngriu dhe shkriu…

Nga Ylli Dylgjeri

Une kam ngrirë…

Kryeministri dje me gojë e liberalizoj Urdhërin që ndalon administratën të marrë pjesë në fushatën zgjedhore.

ADMINISTRATA NGRIU. Me perjashtimin tek tuk te ndonjeje kokëboshi që u duk tribunave te partive.

Me pas Kryeministri e liberalizoi urdherin me goje. Por une kam ngrire. Gruaja me tha ti ke ndryshuar. Nuk flet. Nuk qesh. Nuk kollitesh. Nuk …!!!

Ta beje be shkrim Shefi… Carta canta.

Share: