Home KRYESORE Ambasada amerikane: Aplikoni për organet e reja të drejtësisë

Ambasada amerikane: Aplikoni për organet e reja të drejtësisë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë u bëjne thirrje të interesuarve që të aplikojnë për të qenë pjesë e institucioneve të drejtësisë.

“Shumë shqiptarë patriot kanë aplikuar tashmë për të shërbyer në Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe në Këshillin e Lartë të Prokurorisë, por nevojiten edhe më shumë ekspertë. Ne nxisim profesorë të kualifikuar që të aplikojnë për të qenë pjesë e këtyre institucioneve të rëndësishme”, thuhet në apelin e Ambasadës ku bashkëngjitet linku i Kuvendit të Shqipërisë.

Share: