Home KRYESORE Letra e një ish prostitute: Si ju shita deputetit dhe ai më...

Letra e një ish prostitute: Si ju shita deputetit dhe ai më shiti te Ministri…

Në redaksinë e 360grade.al, ka mbrritur një letre e dhimsur, të cilën kane vendosur ta botojnë me iniciale dhe me shkurtime, sepse rrëfen se deri ku ka rënë në llum dhe në baltë morali në “Shqipërinë e shqiponjave” të dikurshme…

Letra.

“Më thërrasin Ela. Jam 1.77 e gjatë dhe kam vithe të bëshme por të forta dhe gjoks të madh. Sytë i kam larushe dhe buzët janë gjëja që meshkujt më pëlqejne më shumë. Sot që shkruaj kam dalë më në fund nga xhiroja, sepse e bleva lirinë time 5000 euro, të cilat ja shleva bandës së Gonit. Sot jetoj në Kanada prej 2 muajsh, por kam vendosur të denoncoj shfrytëzuesit e mij dhe do ta çoj betejën time deri në fund…

Unë kam ardhë në qytet nga një fshat i Jugut, ku gjyshi im pinte çibuk dhe nëna ime punonte 15 orë në ditë, sa te lopa, te gatimi, te domatet dhe te hashashi që e rrisnim në haur. Fillimisht për pak më përdhunoi një shofer autobuzi, por e godita kaq fort derëziun aty poshtë saqë hoqi dorë. Erdha në Tiranë te vajza e tezes, që studionte te Bujqësori. Ajo ja dilte vetë shpenzimeve. Dy herë në jave, të premte dhe të shtunë shkonte te një kafe lluksoze në qendër dhe aty, mbyllte nje pazar për 50 euro një her. Punonte 4 her dhe fitonte 200 euro të premten dhe 200 euro të shtunën. Por merrte edhe peshqeshe. Ajo më mësoi shpejt si ta përballoja jetën e Tiranës. Unë merrja shumë shpejt 100 euro për një her dhe me kërkonin shumë se isha e ngushtë nga posht dhe se punoja mir me gojë më thoshin.

Një natë erdhi aty një njeri i rëndësishëm. Më dha 500 euro dhe më donte për gjith natën, në një hotel lluksoz në qendër. Më mbajti dashnore dhe smë la më që të shkoja me tjerë, se ishte xheloz. Mjepte 500 euro njavë dhe mblinte rroba të shtrenjta. Një ditë më kërkoi një nder. Donte me kap një tender dhe duhet tshkoja me një ministër që e kishte këtë gjë në dorë. Pranova. Isha edhe mirnjohse. Më dha 1000 euro që ta knaqja. Por ministri kishte problem dhe donte vetëm nga pas. Un spranova dhe ai më rrahu keq dhe më gjakosi. Pastaj thirri deputetin tim. E pashë më gzim por u zhgënjeva, më rrahu dhe aid he më përdhunuan të dy. Pastaj erdhi Goni. Më shitën nga inati te Goni që më rrihte në mëngjes dhe më nxirrte npunë për 20 mijë lek një her. Thashë se po vdisja në punë dhe takova deputetin. I kërkova falje për sjelljen time të keqe. Ai më mbajti disa netë dhe unë shkova pastaj rregullisht edhe me ministrin dhe ai më bleu nga Goni, për 5000 euro nga Goni, që sdonte tmë lëshonte. Mblodha ca lekë dhe ika nga. Nxorra një vizë për në Kanada dhe jam në të zezë… “

Letra është shumë e gjatë, por ne vendosëm të japim për botim vetëm një ekstrakt të saj. Dhe sigurisht do të ndjekim fatin e Elës. /360grade.al/

Share: