Home KRYESORE Vuçiç për Kosovën: Nuk po ofroj zgjidhje, por dialog

Vuçiç për Kosovën: Nuk po ofroj zgjidhje, por dialog

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç tha në Nish se nisma e tij për dialogun e brendshëm rreth Kosovës është një iniciativë që çdo njeri serioz dhe i përgjegjshëm do të duhej ndërmarrë.

Sipas tij, shumë njerëz në Serbi koncentrohen në atë se çka i pëlqen më së shumti popullit, dhe “jo në ato gjëra që na nevojiten”, raportojnë mediat serbe.

Vuçiç ka shtuar se nuk ka ofruar zgjidhje, por vetëm bisedime për Kosovën.

Share: