Home KRYESORE Shpallet Qeveria e Re/Je dhe emrat:

Shpallet Qeveria e Re/Je dhe emrat:

QEVERIA E RE RAMA 2

Kryeminister Edi Rama

Zv.kryeministre- Senida Mesi

Minister Shteti per shqiptaret jashte kufijve- Pandeli Majko

Minister Shteti per sipermarrjen- Sonila Qato

Minister i Jashtem- Ditmir Bushati

Minister i Brendshem- Fatmir Xhafaj

Ministria e Mbrojtjes- Olta Xhacka

Ministria e Drejtesise- Etilda Gjonaj

Ministria e Kultures- Mirela Kumbaro

Ministria e Financave, Ekonomise, Punës, Mirëqenies Sociale- Arben Ahmetaj

Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinise- Lindita Nikolla

Ministria e Shendetesise dhe Kujdesit Social- Ogerta Manastirliu

Ministria e Energjise dhe Infrastruktures- Damian Gjiknuri

Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural- Niko Peleshi

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit- Blendi Klosi

 

Share: