Home KRYESORE Agron Duka, Robert Adamsit: Zgjedhja direkte e deputeteve dhe larg krimi zgjedhor!

Agron Duka, Robert Adamsit: Zgjedhja direkte e deputeteve dhe larg krimi zgjedhor!

Kryetari i PAA-se Agron Duka në nje takimi me Robert Adams, ekspert per zgjedhjet prane BE dhe per reformen zgjedhore, i ka kerkuar ketij te fundit qe te bej cduhet qe kodi zgjedhor ne Shqiperi te jete i paster maxhoritar  me zgjedhje te drejteperdrejta te deputeteve sepse keshtu sipas tij. mund ti shkeputen duart krimit nga politika!

“Dy çështje theksova unë: shkeputjen e politikes nga krimi dhe mundesine e zgjedhjes se deputeteve drejtperdrejt nga qytetaret” – shkruan Agron Duka ne faqen e tij ne Facebook.

Share: