Home KRYESORE Çifti gjen 115 mijë euro në Llogara dhe i çojnë në Polici!

Çifti gjen 115 mijë euro në Llogara dhe i çojnë në Polici!

Një familje turistësh shqiptar në Llogara, gjen një sasi prej 115 mijë Euro dhe i dorëzon në Polici.

Policia në përfundim të verifikimeve se kujt i përkiste kjo shumë monetare, ka sekuestruar  shumën  monetare prej  115 mije Euro dhe ka proçeduar  penalisht dy shtetas Ukrainas për mosdeklarim të ardhurash në Pikën e Kalimit Kufitar !

Seksioni i Hetimit të Krimit Ekonomik e Financiar në Drejtorinë Vendore të Policisë Vlorë, kanë nisur  hetime intensive lidhur me një çantë personale, në brëndësi të saj me vlera monetare, në një sasi prej 115 mijë Euro, të gjetur në zonën e Llogarasë.

Çanta është gjetur prej një familjeje turistësh shqiptar në Llogara, në zonën ku hidhen parashutat, dhe e dorëzoi atë pranë strukturave policore.

Lidhur me këtë çantë në Sallën Opertative Vlorë, ka telefonuar një tjetër shtetas i cili njofton se në Llogara është harruar një çantë me vlera monetare prej dy shtetas Ukrainas.

Në përfundim të hetimeve nga Specialistët e Hetimit të Krimit Ekonomik pas verifikimit dhe identifikimin se kujt u përkiste kjo çantë si dhe prej nga e kanë burimin të ardhurat, të cilat nuk ishin deklaruar nga shtetasit posedues në Pikën e Kalimit Kufitar Rinas kanë nisur proçedimin penal për shtetasit :

S.M., 62 vjeçe, dhe  P.K., 57 vjeç, banues në Ukrainë. Policia falenderon familjen e cila njoftoi dhe dorëzoi pranë Strukturave Policore çantën e gjetur me vlera monetare për aktin qytetar.

Video:
Share: