Home KRYESORE Emrat/ Partia Socialiste vendos drejtuesit dhe anëtarët e komisioneve parlamentare

Emrat/ Partia Socialiste vendos drejtuesit dhe anëtarët e komisioneve parlamentare

Partia Socialiste do të drejtojë 5 komisione parlamentare, Ligjet, Politikën e Jashtme, Ekonominë dhe Financat, Sigurinë Kombëtare dhe komisionin për Veprimtaritë Prodhuese, ndërsa PD 2 komisione Median dhe Integrimin, LSI një komision, atë të Shëndetësisë.

Kryesia e PS me 4 n/ kryetar

*Evis Kushi
*Elisa Spiropali
*Vilma Bello
*Ilir Beqaj

Vasilika Hysi nënkryetare e Kuvendit

Ervin Bushati sekretar i grupit të PS

Ulsi Manja-kryetar i Komisionit të Ligjeve

Mimi Kodheli kryetare e Komisionit të Jashtëm

Share: