Home KRYESORE Fundi i Botës më “23 shtator 2017”? NASA e tronditur ja çfarë...

Fundi i Botës më “23 shtator 2017”? NASA e tronditur ja çfarë thotë

NASA thotë se teoria e Planet X është një mashtrim, dhe se asnjë sistem i tillë nuk ekziston apo do të kalojë në Tokë.

Fundi i botës po vjen dhe ne jemi në “fundin e kohës”, sipas teoricienëve të konspiracionit të krishterë. Ata besojnë se kodet në Bibël dhe shenjat në qiell, nënkuptojnë se fundi është afër. Një video e publikuar nga ungjillorët tregon për një konstelacion astrologjik që thuhet se do të ndodhë më 23 shtator, që përputhen me zbulesën 12:1-2.

Teoricienët e konspiracionit thonë se gruaja në fjalë është Virgjëresha, dhe më 23 shtator, dielli dhe hëna do të jenë Virgjëresha. Kjo ndodh çdo 12 vjet, por ata pretendojnë se për shkak të një shtrirjeje planetare, që përfaqëson “Luanin e fisit të Judës”, një ngjarje e pashembullt e parathënë në shkrimet e shenjta.

Para se të hyjë Virgjëresha, dielli do të jetë në Leo, në të njëjtën kohë si Merkuri, Venusi dhe Marsi janë në Leo. Teoricienti i krishterë i konspiracionit, David Meade, i cili gjithashtu parashikon që një planet mitologjik i njohur si Planet X ose Nibiru do të shfaqet në qiell më 23 shtator. Ai pohon se vullkane të mëdha dhe shpërthime vullkanike do të ndodhin.

Megjithatë, jo të gjithë të krishterët e mbështesin profecinë. Në një artikull të titulluar “A do të përfundojë bota më 23 shtator?” Jonathan Sarfati shkruan se e njëjta koincidencë planetare ishte hapur katër herë në mijëvjeçarin e fundit dhe prandaj nuk ishte aq e rrallë siç sugjerohet.

“Nuk ka asgjë për të sugjeruar se 23 shtatori është një datë e rëndësishme për profecitë biblike dhe të krishterët duhet të jenë të kujdesshëm për t’u tërhequr pretendime të tilla sensacionaliste. Ne nuk do ta dimë ditën apo orën, kështu që ne duhet të jemi të përgatitur në çdo kohë!”

NASA gjithashtu thotë se teoria e Planet X është një mashtrim, dhe se asnjë sistem i tillë nuk ekziston apo do të kalojë në Tokë./360grade.al/

Share: