Home KRYESORE Dritan Broka: FALEMINDERIT DONALD LU…

Dritan Broka: FALEMINDERIT DONALD LU…

FALEMINDERIT DONALD LU…

Ndërsa brezi juaj lufton korrupsionin, ju lutem dijeni se keni mbështetjen tonë të plotë.

Ne po punojmë çdo ditë për të mbështetur vetingun në drejtësi, luftën kundër krimit të organizuar dhe dekriminalizimin e politikës.

Aty ku brezat e kaluar kanë dështuar në luftën kundër korrupsionit, unë jam besimplotë se ju do të keni sukses.

Autori eshte kryetar i Partia Forca Rinia

Share: