Home KRYESORE Godet perseri Dylgjeri: Tahiri ja shiti makinen Habiljave per ti pergjuar…

Godet perseri Dylgjeri: Tahiri ja shiti makinen Habiljave per ti pergjuar…

Nga Ylli Dylgjeri

Fakte nga përgjimet e ardhura…

“Shumica e përgjimeve të policisë italiane duket se janë bërë në ambiente të ndryshme, por kryesisht në makinën e Habilajt, i cili duke besuar se mjeti ishte i pastër fliste pa problem”…

(shkëputur nga 400 faqet e sotme)

Koment:

Fakti i mësipërm të bën të dyshosh se
zoti Tahiri, si një 007-te, e ka shitur makinën
me gjithë përgjues, ose teknike operative,
për ti shërbyer hetimeve të policise italiane.
Një kombinacion i pa parë! Habilajt ranë në grackë….

Dhe Ne vazhdojmë e rrahim ujë kot për përfshirje Tij në rrjetin kriminal. Kronikat në vijim do të kthehen në skenare filmash. Do vi një ditë që edhe për zotin Tahiri do xhirohen filma e dokumentare me metrazh të gjatë.
Fjala vjen;

Si punoi Heroi pa u diktuar në mes bandave? “Operacioni Kanabis” etj.
Priten vetëm sponsor-at.

Share: