Home KRYESORE Imami Naçi përgjigjet në ‘Opinion’ se përse i ka bërë deklaratat për...

Imami Naçi përgjigjet në ‘Opinion’ se përse i ka bërë deklaratat për gratë!

Në emisioni ‘Opinion’ kanë marrë vëmendje deklarata e imamit Elvis Naçi. Naçi i  ftuar në emision ka deklaruar se ato janë ligjërata që ai i mban para besimtarëve, dhe në video që qarkullon në rrjet fjalët e tij janë shkëputur ndaj dhe mesazhi mund të jetë keqkuptuar.

“Joshja , aspekti fiziologjik është tepër i rëndësishëm në jetën në çift. Ajo që kam vënë re unë në komunikimin e përditshëm me njerëzit  është se me kalimin e kohës lidhja kalon në monotoni. Sidomos pas lindjes së fëmijës. Prandaj fitnesi dhe zbukurimi i femres ndikojnë pozitivisht marrëdhënies në çift”, u shpreh Naçi. /Opinion.al

 

Share: