Home KRYESORE Kritikët e Bashës me parti të re? Ja cfare synojne:

Kritikët e Bashës me parti të re? Ja cfare synojne:

MARREVESHJA ME BB PER OSSH - Drejtori i OSSH, Sahit Dollapi, Ministri i Ekonomise Genc Ruli, Ministri i Financave Ridvan Bode dhe perfaqesuesja e Bankes Boterore Greta Minxhozi, gjate nenshkrimit te marreveshjes se garancise prej 60 milione euro, per garantimin e projektit te privatizimit te OSSH.

Një grup drejtuesish të PD, anëtarë kryesie e të këshillit, ish-drejtues i janë drejtuar anëtarësisë për një proces që synon unifikimin e partisë, për një proces zgjedhor të përgjithshëm.

Këtë gjë e ka bërë të ditur ish-deputeti i PD-së Ridvan Bode, një nga kundërshtarët e kreut të PD-së Lulzim Basha.

Në këtë kërkesë drejtuar anëtarësisë thuhet se qëllimi është bashkimi i PD përmes një procesi zgjedhor.

“Të kërkohet ndjesë publike. Të mundësohet hapja e një debati për kapërcimin e problemit që ka lidershipi i cili vuan nga mungesa e kredibilitetit. Nuk kemi organizim juridik por lëvizje brenda PD-së. Do i drejtohemi dhe zyrtarisht partisë por tashmë kërkesa është publike”, deklaron ish-deputeti Ridvan Bode.

Ai tha më tej se ky grupim do të takojë demokratët anembanë Shqipërisë. “Do jetë një platformë që do ta diskutojmë me gjithë anëtarësinë. Qëllimi i lëvizjes nuk është të gjejë konsensus mes nesh e drejtuesve aktualë, qëllimi është më i gjerë bashkimi përmes një analize të thellë dhe jo të diktuar e më pas të shkohet në zgjedhje ne gjithë nivelet përmes devizës së bashkimit.

Nuk kërkojmë ndarje postesh, por pajtim përmes një debati të përgjithshëm analize dhe zgjedhjeve”, deklaron Bode.

Share: