Home KRYESORE Në majën e vinçit tek Pallati i Kulturës, i riu kërcënon të...

Në majën e vinçit tek Pallati i Kulturës, i riu kërcënon të hidhet

Një person ka hipur mbi një vinç tek Pallati i Kulturës dhe kërcënon të hidhet. Policia është në vendin e ngjarjes dhe ka rrethuar vendin në përpjekje për të negociuar me personin. Nuk dihen ende kërkesat dhe identieti i tij.

Share: