Home KRYESORE Saimir Tahiri: Nuk bëj laviren me prokurorët…

Saimir Tahiri: Nuk bëj laviren me prokurorët…

“Jam i gatshëm të hetohem dhe të mbaj përgjegjësi për çdo veprim timin, por kërkoj prova. Nuk mund të arrestohem nëse dy banditë në muajin e dytë të detyrës sime përmendin thjesht emrin tim. Unë nuk kam standardin të bëj laviren me prokurorët” / ushpreh me tone të ashpra dhe ze te larte, Saimir Tahiri në mbledhjen e Këshillit të Komisioneve.

Ai i është kundërpërgjigjur deputeti demokrat Alibeaj, po ashtu me tone, teksa i tha: “Nëse nuk ka prova, pse nuk shkon në gjykatë, si bolshevik i vërtetë, por të është mbushur mendja që sot do shkosh në burg. “

Share: