Home KRYESORE Shperthen Armir Shkurti: Rama bolshevik, “shteti është dhunë” dhe jo atë humaniste...

Shperthen Armir Shkurti: Rama bolshevik, “shteti është dhunë” dhe jo atë humaniste “shteti është marrëveshje”.

Bëhu gati! Po afrohet burgu prapë! Si atëhere për korrentin, tani po afrohet burgu për ujin. Rama e shpalli sot

“Po bëhet shtet”! – do fillojë call centeri i rilndjes.

E para: Ky bolshevik po zbaton tezën marksiste “shteti është dhunë” dhe jo atë humaniste “shteti është marrëveshje”.

E dyta: plani për “formalizimin e ujit” është parathënia e dhënies me konçension të këtij shërbimi kompanive të Jugosllavisë së re.
…. të tjerat i flasim më vonë 😉

Share: