Home KRYESORE Habit ish deputeti kaubojs: Dom Nikoll Kacorri eshte babai i Pavaresise, jo...

Habit ish deputeti kaubojs: Dom Nikoll Kacorri eshte babai i Pavaresise, jo Ismail Qemali!

Habit ish deputeti Kaubojs, Eduart Ndocaj me statusin e tij ne Facebook. Ai shkruan se Babai i Pavarësise nuk është Ismail bej Qemali te cilin i ironizon me termin turku, por Dom Nikoll Kacori! Duket se ky qendrim eshte politik perderisa ai perdor terminoligjine turkofilet dhe këlyshet e komunisteve dhe shoqeruar me foton e lidhur me kete artikull.

Ja statusi i plote i Eduart Ndocaj:

Baba i Pavarësisë nuk është Ismail Qemali por Dom Nikoll Kacorri i cili ditën e pavarësisë detyroi plakun turk ta ngrinte flamurin me apo pa deshirë. Ai tha se sot o flamurin ose me vdekë, duke e detyruar Ismailin ta ngrinte atë me zor. Pra arkitekti i Pavarësisë është Dom Nikoll Kacorri te cilit i zbehet figura nga turkofolesit dhe komunistët dhe klyshtë e tyre.

Rrofte 28 Nentori, rroftë baba kombit dhe arkitekti Pavarësisë Dom Nikoll Kaçorri. Ai është krenarja e kombit Shqiptar dhe figura e tije duhet të ngrihet në piedestalin që meriton.

Share: