Home KRYESORE PD kundër rritjes se çmimit te ujit

PD kundër rritjes se çmimit te ujit

PD gjykon se ERRU çuditerisht vendos te rrise cmimin e ujit ne Tirane dhe kjo ndodh, pavaresisht se UKT i ka humbjet ne rrjet mbi 70%!

“Do te mjaftonte reduktimi i ketyre humbjeve qe cmimi jo vetem te mos rritej, por madje te ulej. ERRU, si rregull, duhet ta detyroje UKT me pare te ule humbjet. Por ERRU i ben fresk politikes se dites, jo qytetareve.

Nqs UKT do kishte nje plan biznesi serioz, cdo banke do ta financonte, pa patur nevoje te rritet aspak cmimi ujit.” / shkruhet ne nje komunikate shtype shperndare nga PD.

Sipas se  njejtes komunkate, nderkaq Veliaj ka dy vjet qe mburret se e ka permiresuar ndjeshem menaxhimin e UKT-se, porse sipas PD ai qartazi genjen!

Share: