Home KRYESORE Rita Petro vs Zhaklina Lekatari: Shqiptarët janë meshkuj të nxehtë në seks,...

Rita Petro vs Zhaklina Lekatari: Shqiptarët janë meshkuj të nxehtë në seks, kosovarët edhe më të mirë

Rita Petro është poetja që vite më parë u shpreh poetikisht me vargje të guximshme dedikuar Erosit

E ftuar në studion e emisionit ‘Opinion’ teksa eshte folur mbi temen ”shqipataret dhe seksi”, ajo  ka thënë se shqiptarët janë meshkuj të nxehtë në raportet intime, e madje se kosovarët janë edhe me shumë të mirë.

Petro ka kundërshtuar blogeren Zhaklina Lekatari, e cila është shprehur se meshkujt shqiptarë janë të kompleksuar në seks. Ajo ka treguar se ka patur përvoja të mira me shqiptarët dhe se nuk bie dakord me qëndrimet kundërshtuese.

Share: