Home KRYESORE Vasili: Kryeministri qe fyen mediat, Kur nuk ja arrin ky qan…

Vasili: Kryeministri qe fyen mediat, Kur nuk ja arrin ky qan…

Kryeministri qe fyen mediat qahet se media po shkelin te drejtat e njeriut. Ha ha

Kryeministri i droges flet qahet ne fakt se ca media me sa duket nuk po i blen dot.

Ky mendjeprishur, qe fyen ne menyre histerike mediat dhe gazetaret, po ankohet se mediat po shkelin te drejtat e njeriut.

Po ky duke i fyer e poshteruar mediat ketij mendjegremisurit i duket se respekton te drejtat e njeriut.

Liria e medias ne Shqiperi eshte ne udhekryqin me te rrezikshem sepse droga e kryeministrit ka qelbur dynjane dhe kerkon te qelbe edhe median sa te munde.

Kur nuk ja arrin ky qan……