Home I pakategorizuar Vasili, Rames: Llogje te mbara kryeminister, Shqiperia ne gjethe te fikut!

Vasili, Rames: Llogje te mbara kryeminister, Shqiperia ne gjethe te fikut!

Nga Petrit Vasili

Llogje te mbara kryeminister, se Shqiperine e ke varur ne dege te fikut.

Ky kryeministri thote qe kete vjeshte s’do ta pengoje njeri te vazhdoje punen.

Po si ta pengojne te punoje, kur ai s’punon hic po ben vetem llogje e telendira ne rruge, ne facebook, ne twiter.

Llogje te mbara shkollepaket, te lajthitura,te tronditura,te cartura sido qe ti kesh,llogje mbeten.

Shqiperine ky e ka varur ne dege te fikut dhe vete rri nen te.

Share: